Tulevana sunnuntaina juhlitaan äitejä. Mikäli lahja on vielä hankkimatta, niin tässäpä muutama vinkki.

Lahjakortti vyöhyketerapiaan toimii aina. Vyöhyketerapia tuo hyvinvointia ja tasapainoa keholle. Sen avulla on mahdollista saada apua mm. erilaisiin kiputiloihin, stressiin, unettomuuteen. Lahjakortin hinta on 55€ ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Ota yhteyttä, niin sovitaan aika lahjakortin noudolle. Voin myös toimittaa lähialueille.

 

Toinen hyvä lahjaidea on Kannawayn laadukkaat hampputuotteet, joihin voit tutustua lähemmin osoitteessa
https://sannapappinen.kannaway.com

Suosittelen lämpimästi esimerkiksi Salvea, joka on todellinen luottovoide. Salve on hamppu-uutetta ja Bi-Bong yrttejä sisältävä ravinteikas voide. Sitä voi käyttää mm. kuivaan, kutisevaan, hankalaan ihoon, auringonoton jälkeen, hyttysen pistoihin, lihasjumeihin. Salve myös rentouttaa, joten se on mahtava voide myös hierontaan. Itselläni tämä on päivittäisessä käytössä mm. silmänympärysvoiteena.

Salve sisältää:
Manteliöljyä, jossa on  magnesiumia ja e-vitamiinia. Mehiläisvahaa, joka antaa iholle ihanan pehmeyden ja vähentää ihon ärsytystä. Kamferipuuöljyä, joka edesauttaa laskemaan turvotusta, tehokas myös ihon kosteutukseen. Puupioni rentouttaa ja saattaa tehostaa mikroverenkiertoa. Salviaa, joka rauhoittaa ja voi edesauttaa hyvää verenkiertoa. Valkomulperia, joka on antimikrobinen aine. Ginseng juurta, joka on rentouttava antioxidantti. Gojimarja uutetta, joka pehmentää ihoa ja toimii antioksidanttina. Lisäksi jojobaöljyä, ledebouriella juurta, inkivääriöljyä, CBD:tä cannabis sativa -uutteesta, jossa on runsaasti antioksidantteja, e-vitamiinia ja kannabinoideja. Salven hinta on 52,07€ tai kanta-asiakkaalle 43,39€. Tai pieni matkasalve 4,33€ tai kanta-asiakkaalle 3,61€.