Vyöhyketerapeutti
Sanna Pappinen

Sanna Pappinen

Vyöhyketerapeutti

Hei,

Olen Sanna. Koulutukseltani olen diplomivyöhyketerapeutti. Tutustuin vyöhyketerapiaan viisi vuotta sitten, kun nuorin lapseni sai siitä helpotuksen moninaisiin vauva-ajan ongelmiin. Positiiviset kokemukset vakuuttivat minut, joten halusin itse kouluttautua alalle.

Aiemmalta koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja työskentelin kymmenisen vuotta hoitoalalla. Innostukseni hoitaa sairauden sijaan terveyttä sai minut siirtymään kokopäiväiseksi vyöhyketerapeutiksi. Nautin siitä, että voin auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Kehitän jatkuvasti ammattitaitoani lukemalla ja opiskelemalla lisää. Tällä hetkellä opiskelen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa Hyvinvointivalmennuksen korkeakouludiplomia. Lähitulevaisuudessa tarjoan myös hyvinvointivalmennusta.

Terveys ja hyvinvointi ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Ihminen on kokonaisuus, joten on tärkeää pitää huoli hyvinvoinnin jokaisesta osa-alueesta. Hyvinvoinnin Hetki toteuttaa pitkäaikaisen unelmani auttaa juuri sinua voimaan hyvin. Kohtaan sinut lempeästi ja ammattitaidolla. Tule hoitoon juuri sellaisena kuin olet.

Olet sydämellisesti tervetullut.

Vyöhyketerapia

Lue Charles Ersdalin vyöhyketerapia -hoidosta tai terapiasta vauvoille ja lapsille.

Ajanvaraus ja hinnasto

Varaa aika vyöhyketerapiaan. Katso terapiahinnat.

Blogi

Asiaa terveydestä ja hyvinvoinnista.

Share This